¿Y la inclusión para cuándo?

Accés a l’experiència
Autoria: José Luis Redondo (disseny), EE.PP de la Sagrada Família – Úbeda; en col·laboració amb l’Associació Síndrome de Down
Any: 2019
Etapa: ESO
Idioma: Castellà

Projecte d’Aprenentatge-Servei que analitza la inclusió de persones amb diversitat funcional. Mitjançant una investigació prèvia i entrevistes a aquestes persones, els seus familiars i experts en la matèria, l’alumnat de 3r d’ESO elabora un decàleg per visibilitzar les barreres amb què es troben les persones amb diversitat funcional en l’àmbit escolar, laboral i social. La intenció és remoure consciències i presentar el decàleg a organismes com el Ministeri d’Igualtat, el CERMI o l’associació SOLCOM.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework