Earthdata

Enlla莽 al recurs
Autoria: NASA

Web amb informaci贸 completa sobre el programa de Sistemes de dades de ci猫ncies de la terra (ESDS) i el Sistema de dades i informaci贸 del sistema d鈥檕bservaci贸 de la Terra (EOSDIS) de la NASA. Els Data Toolkits (Kits d鈥檈ines de dades) estan dissenyats com a punts d鈥檈ntrada als recursos del web, organitzats per temes. N鈥檋i ha sobre:

  • Diversitat biol貌gica: vegetaci贸, distribuci贸 d’esp猫cies, ecologia aqu脿tica, idone茂tat de l’h脿bitat i interaccions humanes.
  • Desastres: terratr猫mols, volcans i inundacions.
  • Disponibilitat d’aigua dol莽a: pluja, neu i gel, rius i llacs, aig眉es subterr脿nies, humitat del s貌l i qualitat de l’aigua.
  • Incendis: anomalies t猫rmiques o de foc actives, din脿miques de la terra, plomalls de fum i qualitat de l鈥檃ire, etc.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework