• Portal Paula
  • Activitats
  • Vols especialitzar-te en recursos, materials i projectes d’educaci贸 per al desenvolupament?

Vols especialitzar-te en recursos, materials i projectes d’educaci贸 per al desenvolupament?

隆Preinscriu-te a la 3a edici贸 del postgrau “Recursos, materials i projectes d’EpD”!

27 de mar莽 de 2017 – 26 de juny de 2017

T铆tol propi de la Universitat de Barcelona / Modalitat a dist脿ncia / 15 ECTS

Les desigualtats agreujades pel proc茅s de globalitzaci贸 exigeixen una presa de consci猫ncia des de l鈥檈ducaci贸 que permeti generar propostes educatives s貌lidament constru茂des i clarament orientades a la transformaci贸 social.

Amb aquest objectiu, es convoca el postgrau en l铆nia Recursos, materials i projectes d’educaci贸 per al desenvolupament, que correspon als m貌duls 5, 6 i 7 del M脿ster en Educaci贸, globalitzaci贸 i transformaci贸 social de la Universitat de Barcelona i que s’impartir脿 del 27 de mar莽 al 26 de juny de 2017 a trav茅s del seu campus virtual.

Els objectius del curs s贸n:

  • Capacitar per al disseny, planificaci贸 i gesti贸 de projectes educatius i unitats de programaci贸 que incideixin en l’educaci贸 per a la pau, els drets humans i el desenvolupament sostenible.
  • Desenvolupar un enfocament pr脿ctic, cr铆tic i reflexiu dels processos educatius i de la seva planificaci贸.
  • Recon猫ixer la import脿ncia i caracter铆stiques de la cimentaci贸 de les propostes did脿ctiques, valorant el seu paper clau en el disseny.
  • Disposar de diferents t猫cniques i eines per a la planificaci贸 estrat猫gica.

La formaci贸 s’adre莽a a professorat, educadors i educadores vinculats a entitats socials i ONG, personal t猫cnic i de suport de l鈥檃dministraci贸 educativa, i a totes aquelles persones interessades que volen ampliar els seus coneixements en aquest camp.

Per a preinscriure-s’hi, cal omplir aquest formulari i enviar una fotoc貌pia del DNI o passaport i del t铆tol acad猫mic, a m茅s del curr铆culum vitae, per fax (934021016) o per correu electr貌nic (ice-postgraus@ub.edu). Per a m茅s informaci贸 sobre els continguts del curs, es pot escriure a educaglob@ub.edu.

Organitzen:

ice Solidaritat UB logotip mon3
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework