• Portal Paula
  • Activitats
  • Vols especialitzar-te en recursos, materials i projectes d’educació per al desenvolupament?

Vols especialitzar-te en recursos, materials i projectes d’educació per al desenvolupament?

¡Preinscriu-te a la 3a edició del postgrau “Recursos, materials i projectes d’EpD”!

27 de mar̤ de 2017 Р26 de juny de 2017

Títol propi de la Universitat de Barcelona / Modalitat a distància / 15 ECTS

Les desigualtats agreujades pel procés de globalització exigeixen una presa de consciència des de l’educació que permeti generar propostes educatives sòlidament construïdes i clarament orientades a la transformació social.

Amb aquest objectiu, es convoca el postgrau en línia Recursos, materials i projectes d’educació per al desenvolupament, que correspon als mòduls 5, 6 i 7 del Màster en Educació, globalització i transformació social de la Universitat de Barcelona i que s’impartirà del 27 de març al 26 de juny de 2017 a través del seu campus virtual.

Els objectius del curs són:

  • Capacitar per al disseny, planificació i gestió de projectes educatius i unitats de programació que incideixin en l’educació per a la pau, els drets humans i el desenvolupament sostenible.
  • Desenvolupar un enfocament pràctic, crític i reflexiu dels processos educatius i de la seva planificació.
  • Reconèixer la importància i característiques de la cimentació de les propostes didàctiques, valorant el seu paper clau en el disseny.
  • Disposar de diferents tècniques i eines per a la planificació estratègica.

La formació s’adreça a professorat, educadors i educadores vinculats a entitats socials i ONG, personal tècnic i de suport de l’administració educativa, i a totes aquelles persones interessades que volen ampliar els seus coneixements en aquest camp.

Per a preinscriure-s’hi, cal omplir aquest formulari i enviar una fotocòpia del DNI o passaport i del títol acadèmic, a més del currículum vitae, per fax (934021016) o per correu electrònic (ice-postgraus@ub.edu). Per a més informació sobre els continguts del curs, es pot escriure a educaglob@ub.edu.

Organitzen:

ice Solidaritat UB logotip mon3
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework