Programa Recercapau (Barcelona)

Des del curs 2012-2013, l鈥Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) i la Fundaci贸 Solidaritat UB, amb el suport de la Direcci贸 de Just铆cia Global i Cooperaci贸 Internacional de l鈥橝juntament de Barcelona, desenvolupen el programa Recerca per a la Ciutadania Global (Recercapau)聽per a instituts p煤blics de la ciutat de Barcelona.

Es busca que el treball de recerca contribueixi als objectius de batxillerat d鈥檈ducar en drets humans i ciutadania global.

A partir del curs 2019-2020, el programa s鈥檕fereix a trav茅s de la Convocat貌ria Unificada de Programes del Consorci d’Educaci贸 de Barcelona.


CENTRES PARTICIPANTS (curs 2022-2023)

ACTIVITATS

 

Amb el suport de:

 

 

  • RECERCAPAU

    Programa de suport als instituts p煤blics de batxillerat per a l鈥檃ssoliment de
    treballs de recerca que eduquin en drets humans i ciutadania global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework