Col路lecci贸 d’opinions

Les diferents opinions poden aportar informaci贸, punts de vista, viv猫ncies, complexitat, individualitat, difer猫ncies, similituds, etc. que afavoreixen el coneixement, la reflexi贸 i el di脿leg.

1.聽L’opini贸 de les parts implicades

Compilaci贸 de not铆cies i entrevistes de les parts involucrades en el conflicte.

2. Opinions d’entitats i col路lectius

Recull de dict脿mens expressats per musulmans espanyols, palestins i representats isl脿mics.

3. Opinions de posicionament

Enfocaments subjectius d’emin猫ncies sobre el conflicte isl脿mic.

4. An脿lisi des de diferents vessants

Des聽de la perspectiva de la Hist貌ria, el Dret, la Sociologia i la Pol铆tica, la Religi贸, l’脠tica i els mitjans de comunicaci贸 s’ha analitzat amb visions molt caracter铆stiques l’煤s de l’humor en les caricatures de Mahoma aprofundint en si es tracta d’un tema de caire exclusivament provocador o si emmascara raons pol铆tiques.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework